Sami Er 15 Bin TOKİ Projesi İçin Ankara'da

Sami Er 15 Bin TOKİ Projesi İçin Ankara'da
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara ziyaretinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek konut projesinin hızlandırılması talebini iletti.

Başkan Er, 31 Mart Yerel İdareler seçimleri çerçevesinde yaptığı çalışmalarda Malatya’ya 15 bin konut yapacaklarını vaat etmişti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk meclis toplantısının ardından Ankara’ya giden Er, Malatya’ya yapmayı planladıkları konutlarla ilgili de bir dizi temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Er, 15 bin toplu konut projesinin yapımı konusunda istişarelerde bulundu.

Er, yaptıkları görüşmeyle ilgili “15 bin toplu konut projesinin hızlandırılması ve arazi çalışmaları için gerekli görüşmelerimizi tamamladık. TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve ekibine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte başaracak, büyük dönüşümü birlikte başlatacağız” açıklamasında bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bir önceki dönemden kalan borcunu 17 milyar TL olarak açıklayan ve personelin maaşlarını kredi çekerek ödediklerini belirten Er, Ankara’daki görüşmeleri sırasında kaynak bulma çabalarına da girdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir