Ölmeztoprak, Kale Çilek Festivalinde Malatya'nın Yeniden İnşası İçin Çalışmaları Destekledi

Ölmeztoprak, Kale Çilek Festivalinde Malatya'nın Yeniden İnşası İçin Çalışmaları Destekledi
Milletvekili Ölmeztoprak, Kale'deki çilek festivalinde, Malatya'nın imar ve kültür-sanat çalışmalarının şehrin yeniden inşası için önemine dikkat çekti, emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kale ilçesinde düzenlenen ikinci geleneksel Çilek Festivali'ne katılarak, depremlerde büyük yıkımlar yaşayan Malatya'da devam eden imar ve ihya çalışmalarının yanı sıra kültür sanat faaliyetlerinin de önemini vurguladı. Birlik ve beraberlik içinde Malatya'nın yeniden ayağa kaldırılacağını belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, şehir merkezi ve köylerdeki faaliyetlerini sürdüren, Kurban Bayramı boyunca da saha çalışmalarını aksatmayan bir milletvekili olarak biliniyor.

Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde ev ziyaretinde bulunan Milletvekili Ölmeztoprak, kalıcı konutlarına yerleşen Şahin ailesi ile bir araya gelerek, çay içip sohbet etti. Bölgede yeni taşınan bazı vatandaşların da çay davetine olumlu yanıt veren Ölmeztoprak, yakın zamanda davetlere icabet edeceklerini belirtti.

Ev ziyaretlerinin ardından, Yeşilyurt ilçesi sınırları içinde bulunan Rönesans konteyner kentte de ziyaret düzenleyen Ölmeztoprak, Otizm Anneleri Derneği Başkanı Suzan Kırık ve özel çocuklarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili Ölmeztoprak, “Malatya’mızın yaraları derin ama yaraları sarmaya devam ediyoruz. Bu süreçte birlik, beraberlik ve dirliğimiz de temel motivasyon kaynağımız. Bugün de Otizm Anneleri Derneği’mizi ziyaret ettik, devam eden yaşam rutini içerisinde elbette ki talepler var. Devlet millet elbirliği ile konteyner kent içerisinde bir sokak tamamen özel çocuklarımıza ayrılmış durumda ve çocuklarımızın ihtiyaçları ne ise karşılana bilinmesi için çalışmalara devam ediliyor. Burada çocuklarımızın tatille ilgili bir kamp merkezi talepleri var notlarımızı aldık ve konuyu takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ölmeztoprak daha sonra Kale ilçesine geçerek burada düzenlenen çilek festivaline katıldı. Programda yaptığı konuşmada, kent genelinde devam eden imar, inşa ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra kültür sanat etkinliklerinin de Malatya'nın yeniden inşasına katkı sağlayacağını vurgulayarak, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir