Özgür Özel, Malatya'da Depremzedelerle Buluşacak

Özgür Özel, Malatya'da Depremzedelerle Buluşacak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya ziyaretinde depremzedelerle buluşacak; programı çerçevesinde Yazıhan ve Doğanşehir ilçelerini ziyaret edecek.

CHP lideri Özgür Özel, uzun süredir planladığı Malatya ziyaretini bu cumartesi gerçekleştirecek. Malatya'nın çeşitli ilçelerini ziyaret edecek olan Özel'in, konteyner kentte yaşayan vatandaşlarla buluşması için özel bir program düzenlendi. Özel'in akşam saatlerinde ise Malatyalılara sesleneceği belirtiliyor.

CHP Malatya İl Başkanlığı, Kurban Bayramı sonrasında CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İl Başkanı Barış Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in depremde büyük zarar gören Malatya ziyareti için programı son haline getirdi.

CHP liderinin Malatya'daki programı kapsamında, saat 11.00'de Yazıhan ve saat 14.30'da Doğanşehir ilçesini ziyaret edeceği belirtildi.

Özel'in Malatya'daki temasları sırasında, depremzede vatandaşlarla buluşmak üzere bir konteyner kenti ziyaret etmesi planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir