Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı
Yeni Malatyaspor, yeni sezon öncesi Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde konaklayıp antrenmanlarını yaparak hazırlıklarına başladı, hedeflerini belirleyip form tutmaya çalışıyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde deprem mağdurlarının barındığı Yeni Malatyaspor tesisleri depremden zarar görmedi. Mağdurların uzun süre konakladığı tesiste şu anda bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.

Takımın antrenmanlarını gerçekleştirdiği iki çim sahada da çalışmalara başlandı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yer alan sahalar, yeni sezon öncesi kısa sürede kullanıma hazır hale getirilecek.

stad1.webp

Yeni Malatyaspor'un müsabakalarını gerçekleştirdiği Yeni Malatya Stadyumu'nda ise bakım-onarım işlemleri yakın zamanda başlayacak. Tribünlerden hakem odalarına, gözlemci odalarından reklam panolarına kadar çeşitli alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaklaşık 1,5 sezon boyunca ligde yer almayan Yeni Malatyaspor’da kulüp yönetimi, tesis ve antrenman sahalarının bakım-onarım çalışmalarına başlarken, stadyumda yapılacak işlemler ise valilik tarafından koordine edilecek.

stad2.webp

Tesis ve stadyumun yeni sezon öncesi kullanıma hazır hale getirilmesi için yoğun bir 20 günlük çalışma süreci başlatılacak. Kiralıktan dönen ve altyapıdan yükselen oyuncuların sezon öncesi toplanacağı tarihe kadar tesis ve stadyumun hazır olması planlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir