Malatya İçin Yeniden Refah

Malatya İçin Yeniden Refah
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, Paşaköşkü Mahallesi'nde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, "Şehrimizin tüm dinamikleriyle, halkımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda Malatya'yı yeniden yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" açıklamasında bulundu. Yıldırım, "Şu an yerinde dönüşüm ve hasar tespitleri nedeniyle ciddi sorunlarla karşı karşıyayız" ifadesini de ekledi.

Bilal Yıldırım, partili yöneticilerle birlikte Paşaköşkü Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak projelerini paylaştı.

"Ciddi sıkıntılar ve sorunlarla karşı karşıyayız" diyen Bilal Yıldırım, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, "Hayat pahalılığından şikayetçi olan bütün vatandaşlarımıza kulak verdik. Ayrıca deprem sonrasında belediye ve devlet tarafından yeterli hizmet alamayan vatandaşlarımızın şikayetleri de var. Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala yerinde dönüşüm ve hasar tespitleri nedeniyle ciddi sorunlar yaşanıyor. Yeniden Refah Partisi olarak seçimleri kazanmamız durumunda, mevcut sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir