Battalgazi Belediyesi'nde Tasarruf Hamlesi: Makam Araçları ve Özel Şoförler Tarih Oldu!

Battalgazi Belediyesi'nde Tasarruf Hamlesi: Makam Araçları ve Özel Şoförler Tarih Oldu!
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, seçim öncesi verdiği sözü tutarak, **belediye başkanları dahil, tüm birimlerin makam aracı ve özel şoför** tahsisini kaldırdı.

Battalgazi Belediyesi, Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın kamusal hizmetler dışında kendi özel aracını kullanmasıyla başlayarak, tüm birimlerde makam aracı hizmetini kaldıran tasarruf tedbirlerini başlattı.

Battalgazi Belediyesi'nde, önceki uygulamalardan farklı olarak, belediye başkan yardımcıları da dahil olmak üzere tüm birim müdürlerine makam aracı tahsis edilmeyecek. Mesai saatleri içinde, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri sadece kamusal hizmetler için belediyenin araçlarını kullanabilecekler. Hafta sonları ise yine kamusal hizmetlerde makam aracı kullanılabilecek.

Bayram Taşkın, sabahları evinden direkt belediyeye kendi aracıyla gelirken, gün içinde kişisel işleri olduğunda da özel aracını kullanıyor. Seçim öncesi bir televizyon programında, kamusal hizmetler dışında sadece kendi özel aracını kullanacağını belirtmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir