Sami Er, Malatya Halkından Güç ve Destek İstiyor!

Sami Er, Malatya Halkından Güç ve Destek İstiyor!
Günün ilk saatlerinde işlerine başlayan hal esnafını ziyaret eden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, esnafa bereketli kazançlar diledi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Sebze-Meyve Hali ziyaretiyle güne başladı.

“Günün ilk saatlerinde, Malatya’mızın bereket dolu yüzü olan hal esnafımızla buluştuk. Şehrimizin gelişimi için çaba harcayan, üreten herkese verimli bir gün ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, esnafın sıcak karşılamasının ardından bir sonraki durağı olan Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanları ziyaret etti.

“Bugün, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan değerli personeli ziyaret ettim. Şehrimizin kalkınması için özveriyle çalışan her bir birey bizim için çok önemli. 31 Mart'tan sonra zaferimizi ilan ettikten sonra birlikte şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından STK ziyaretlerine devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Şeker-İş Sendikası, Malatya Şeker Fabrikası Müdürlüğü ve Demiryolu-İş Sendikası'nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Er, ziyaretler sırasında, göreve geldiklerinde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verirken, Malatya'nın yeniden canlanması için birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir