Malatya'da Hizmeti İleriye Taşıyoruz!

Malatya'da Hizmeti İleriye Taşıyoruz!
Yaklaşan yerel seçimlere doğru ilerleyen Malatya'da seçmenlerle buluşan AK Parti Malatya Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, kentte hizmetleri daha da ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Şehitfevzi ve Hanımınçiftliği Mahallelerindeki seçim çalışmalarında, seçilmeleri durumunda hizmetleri daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan'ın da katıldığı etkinlikte konuşan Taşkın,

” Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in bıraktığı yerden hizmet bayrağını biraz daha öteye taşımak için gayret edeceğiz Gecemiz gündüzümüz olmayacak durmadan yorulmadan sizlerin hizmetinde olacağız. ” ifadelerini kullandı.

Depremin hemen sonrasında inşaatına başlanan binlerce kalıcı konuttan yaklaşık 8 bininin tamamlandığını ve hak sahiplerine teslim edildiğini belirten AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın,

” Şehitfevzi ile Hanımınçiftliği Mahallelerimiz bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza büyük destek verdi. İnanıyoruz ki bu mahallelerimiz 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza moral ve motivasyon manasında en yüksek oranda destek verecektir. Şimdiden 31 Mart zaferi hayırlı olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir