Geçit: Konutlar ve İş Yerleri İçin Çalışacağız

Geçit: Konutlar ve İş Yerleri İçin Çalışacağız
Başkan Geçit, vatandaşların kalıcı konutlarına, esnafların ise modern iş yerlerine kavuşana kadar kesintisiz çalışacaklarını belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya'daki esnaflarla düzenli olarak bir araya gelmeye özen gösteriyor. Son toplantısında, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ve sanayi esnafının yanı sıra kooperatif başkanları da yer aldı. Toplantıda, Malatya Sanayi Sitesi üzerine görüş alışverişi yapıldı. Başkan Geçit, esnaflara yönelik hizmetler ve geleceğe yönelik planlamalar hakkında konuştu. Esnafların ekonominin önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, onların karşılaştığı sorunlara kalıcı çözümler bulmak için birlikte çalıştıklarını belirtti.

Başkan Geçit, deprem felaketlerine rağmen iş yerlerini açık tutarak istihdama ve ekonomiye katkıda bulunan esnafların özverili ve gayretli tutumunu övdü. Konuşmasında, belediyecilik hizmetlerinde danışmanlık ve bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. Yeşilyurt'un geleceği için tüm yatırımların ortak akıl ve istişareyle gerçekleştirileceğini belirtti. Toplumun farklı kesimlerinden gelen talep ve önerilerin, ilçenin geleceğine yönelik yol haritasının belirlenmesinde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Başkan Geçit, Yeşilyurt'un, Malatya ve çevresindeki ekonominin can damarı olan organize sanayi bölgeleri ve esnaf sanayi sitelerine sahip olmasıyla birlikte, ticaretin merkezi konumunda olduğunu vurguladı. Malatya ve Yeşilyurt'un geleceğine dair kararların şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte alınacağını belirtti.

vatandaşların kalıcı konutlara, esnafların ise modern ve düzenli iş yerlerine kavuşana kadar sürekli olarak çalışacaklarını vurguladı.Başkan Geçit,“Şehrimiz ve ilçemiz için hangi kararı alacaksak birlikte alacağız, birlikte karar vereceğiz. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın talep ve istekleri bizim için çok kıymetlidir, şehrimizin geleceğini belirleyecek kararları birlikte alarak, yol haritamıza şekil vereceğiz. Ekonominin bel kemiği olan esnaflarımızın yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek ise bizim asli görevimizdir. Esnaflarımıza en güzel iş alanları sunmak için üzerimize düşen tüm sorumlukları yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. İstihdama katkı sunan, yerel ve bölge ekonomisinin can damarı olan sanayi alanlarımızı hem iyileştirmek ve güzelleştirmek hem de yeni ve modern sanayi alanları kazandırmak bugünden geleceğe bırakılacak en kıymetli hazinedir. Esnaflarımız deprem zamanından bugüne kadar çok büyük fedakârlıklar yaptı, yakınlarını kaybetti, evi yıkıldı, iş yeri yıkıldı ancak tüm zorluklara rağmen devletimizin de destekleriyle dükkanını açtı, büyük bir özveri gösterdi. Bu sağlam ve inançlı duruş her türlü takdirin üzerindedir, esnaflarımızla gurur duyuyoruz. Rızkının peşinden koşan, alın teriyle ekmeğini kazanan, çırak yetiştiren, ekonomiye katkı sunan esnaflarımızın konforlu, modern ve düzenli alanlarda iş hayatını sürdürmesi temel önceliğimizdir. Göreve geldiğimiz günden beri esnaflarımızın sorunlarına asla duyarsız kalmadık, kalmayacağız. Yeşilyurt’umuzun geleceğine, güçlü yarınlarına birlikte katkı sağlayacağımız esnaflarımız ile koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir