Eski Danışmanın Paylaşımı Dikkat Çekti

Eski Danışmanın Paylaşımı Dikkat Çekti
Selahattin Gürkan'ın bir dönem danışmanlığını üstlenen Avukat Fatih Kerimoğlu, adaylık süreciyle ilgili önemli bir paylaşımda bulundu.

31 Mart yerel seçimleri çerçevesinde partiler, adaylarını belirleme sürecini devam ettiriyor. Malatya'da şu ana kadar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylar netleşmezken, AK Parti'nin adayını hafta sonunda açıklaması bekleniyor.

Mevcut başkan Selahattin Gürkan'ın tekrar göreve aday olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski milletvekili Öznur Çalık'ın adı da geçiyor.

Malatya'da heyecanlı bekleyiş devam ederken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bir dönem danışmanlığını üstlenen Avukat Fatih Kerimoğlu, adaylık süreciyle ilgili tahminini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kerimoğlu, "Hadi bir tahmin listesi de ben yazayım AK Parti Adayları için" ifadesinin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için mevcut başkan Selahattin Gürkan'ın ismine yer verdi.

Kerimoğlu’nun paylaşımı şu şekilde,

“Hadi bir tahmin listesi de ben yazayım AK Parti Adayları için; İstanbul-Selçuk Bayraktar, Ankara-Turgut Altınok, Mardin-Veysi Şahin, Sakarya-Rıdvan Duran, Adana-Halil Nacar, Konya-Uğur İbrahim Altay, Antalya-Hakan Tütüncü, Malatya-Selahattin Gürkan, Rize-Rahmi Metin, Gaziantep-Fatma Şahin, Elazığ-Şahin Şerifoğulları, Bursa-Alinur Aktaş.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir