CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakan Satılmış, Görevinden İstifa Etti

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakan Satılmış, Görevinden İstifa Etti
Hakkı Ayas'ın Aguvan Belediye Başkan aday adaylığı sürecindeki istifasının ardından, CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakan Satılmış, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Hakkı Ayas'ın Aguvan Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde görevinden ayrılmasının ardından kısa bir süre önce CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına atanan Hakan Satılmış, yayımladığı bir videoyla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Satılmış, videoda “8 Ocak’ta CHP’nin Yeşilyurt İlçe Başkanı olarak seçilmiştim. Çok güzel bir çalışma yaptık. Yeşilyurt ilçesini emsali görülmemiş bir şekilde öne çıkarttık. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde daha önceden 36 bin olan oyumuzu 45 bine çıkarttık. 6 meclis üyemiz vardı, 12 oldu. Bu çok büyük bir başarıdır” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt İlçe Başkanlığı pozisyonundan istifa etmek zorunda kaldığını dile getiren Satılmış, “Bunun birçok sebebi var. Bu sebeplerin benden kaynaklanmadığı aşikâr. CHP, gönül verdiğimiz bir parti. Emek verdik. Partinin belirli bir seviyeye gelmesi için maddi, manevi emekler sarf ettik. Örgütün içi boşaltılmak isteniyor. Örgütçü bir yapımız vardı. Örgütün tamamen düşürülmesi yerine ilçe başkanlığından istifa etme kararı aldım. Yönetimin başarısı ve emeği ortadadır. Bu nedenle yönetimin düşmesini istemedim” ifadelerini kullandı.

Satılmış, CHP'nin yanında olduğunu ve faaliyetlerine devam edeceğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden vazgeçmeyeceğiz. Dışarıdan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ederim” diyerek konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir