CHP Lideri Özgür Özel, Malatya Ziyareti için Programını Şekillendiriyor

CHP Lideri Özgür Özel, Malatya Ziyareti için Programını Şekillendiriyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya ziyareti için hazırlıklara başladı; Kentteki vatandaşların sorunlarını dinlemek ve destek olmak amacıyla programı şekillendiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette bulunması gündemde önemli bir konu olarak kalmaya devam ediyor. Görüşme öncesinde Türk Bayrağı, CHP Genel Merkezi önünde göndere çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile Genel Merkezdeki başkanlık makamında bir araya geldi. Görüşme 1 saat 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettikten sonra CHP Genel Merkezi'nde ağırlayan Özel, siyasette yoğun günler geçiriyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği önemli görüşmelerin yanı sıra, yoğun siyasi ajandasına Malatya'yı da eklediği bildirildi. Özel'in 22 Haziran'da Malatya'ya yapacağı ziyaretler ve temaslar hakkında bilgi verildi.

Özel'in Malatya programının oldukça dolu olacağı belirtildi. Şehirde çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Özel'in, depremde ağır hasar gören bölgelerdeki vatandaşların sorunlarını da dinleyeceği ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 22 Haziran'daki planladığı ziyaretler için program hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir