Çalık, ''Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenlere milletimiz cevabı sandıkta verecek''

Çalık, ''Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye tasavvur edenlere milletimiz cevabı sandıkta verecek''
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye, Cumhur İttifakı yıkılsın diye tasavvur edenlere siz 31 Mart'ta gereken cevabı vereceksiniz" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Çalık, AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ve Doğanyol Belediye Başkan Adayı Hakan Bay ile birlikte Tepehan'da düzenlenen mitinge katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mitingde konuşan AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, "Bizler, sizlerin hizmetinize talibiz. Sizlerin, teşkilatımızın, kamuoyunun desteğiyle cumhurbaşkanımız bizleri sizlere hizmet etmek için aday gösterdi. Bu coşkunuz bize 31 Mart'tan sonra yapacağımız hizmetlerde ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise "Bin yıllık bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu coğrafya üzerinde hesap kitap güdenler çok. Bu vesileyle Türkiye'yi yeniden eski adam kılığına sokmak isteyenler var. Buna Tepehan, Pütürge, Malatya asla izin vermez. İllerin en önemli ürünleri olur. Malatya'nın, Pütürge'nin, Tepehan'ın en önemli ürünü adam gibi adamlarıdır" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemini sadece Türkiye'nin değil, Müslüman coğrafyasının da iyi bildiğini dile getiren Çalık, "Yeni Zelanda'da camide Müslümanların üzerlerine kurşun sıkıldı, birçok şehidimiz var. Müslümanların üzerlerine sıkılan bu kurşunlar, Türkiye'nin üzerine sıkıldı. Bütün dünyada çok büyük bir oyun oynanıyor, bu oyunun farkındayız. Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz bir Türkiye, Cumhur İttifakı yıkılsın diye tasavvur edenlere siz 31 Mart'ta gereken cevabı vereceksiniz. Her seçim hayati öneme haizdi ama bu seçim 2023 yılının provasıdır. 2023 yılına giderken, 'Eğer 31 Mart'taki yerel seçimlerde Türkiye'de, Malatya'da, Pütürge'de sıkıntı yaşatırsak, Tayyip Erdoğan'ın elini zayıflatırız' diyorlar. Tepehan, Pütürge, Malatya, Türkiye bunu asla yaşatmayacak" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir