Bakan Tüfenkci, ''Milletiyle Bütünleşen Ak Kadrolarla İnşallah 2023 de de Bir Destan Yazacağız''

Bakan Tüfenkci, ''Milletiyle Bütünleşen Ak Kadrolarla İnşallah 2023 de de Bir Destan Yazacağız''
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci AK Parti Malatya İl danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Bakan Tüfenkci AK Parti’nin 16 yıl boyunca milletten alınan güçle hizmetlerine devam ettiklerini dile getirdi. 2019 seçimlerinin önemine dikkat çeken Tüfenkci, “Allaha hamd olsun. 16 yıldan bugüne aziz milletimize hizmetten başka Ak parti olarak hiçbir amacımız olmadı. Biz milletten aldığımız yetkiyi sonuna kadar millete hizmet yolunda sarf ettik. Allah nasip ederse ülkemiz için geleceğimiz için ümmetimiz için çok önemli olan 2019 seçimlerinde de hep beraber yine milletten alacağımız yetkiyle bizler yolumuza devam edeceğiz. AK Parti kendini kendini sürekli geliştirmesine, yenilemesine, gençleştirdi. Çizgisinde en küçük bir sallantıya meydan vermemiştir. Dedi.

AK PARTİ MİLLİDİR, YERLİDİR 81 MİLYONU KUCAKLAYAN KADROLARA SAHİPTİR

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2002 yılından bugüne demokrasi ve kalkınmada AK Parti hükümetlerinin başarısı hikâyesine değindi ve şöyle konuştu. “Bu ülkeye gerçek manada demokrasiyle, kalkınmayla, refahıyla Ak parti kadroları yürütmüştür. AK parti bir kişiye zümreye, zümreye, PKK gibi eli kanlı FETÖ gibi milletimizin değerlerini istismar eden alçak örgütleri istismar ederek değil sadece cumhura dayanmış, millete teslim olmuş bir partidir. AK Parti millidir, yerlidir. Onun için AK Parti 81 milyonu kucaklayan kadrolara sahiptir.”

DÜNYAYI KISKANDIRACAK BÜYÜME RAKAMLARINI YAKALADIK

Ekonomideki gelişmeleri ele alan Bakan Tüfenkci AK Parti’nin iktidara geldiği günden bugüne adeta bir başarı hikâyesi yazdığını ve bu başarı hikâyesinin dünyayı kıskandıracak boyutta olduğunu vurguladı. Bakan Tüfenkci “AK Parti milletle devleti kucaklaştırmıştır. Ak Parti yönetiminde Türkiye disiplinli maliye politikalarıyla gelişmiş alt yapısıyla bölgesinde ve dünyada önemli bir aktör haline gelmiştir. Ekonomimizi gerçekten 2017’de ekonomimiz bir başarı hikâyesi gerçekleştirdi. Bir büyüme hikâyesi yazdı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve önderliğinde almış olduğumuz tedbirlerle teşviklerle esasında dünyayı kıskandıracak büyüme rakamlarını yakaladık. Düşünün bütün zorluklara rağmen Türkiye 2017’de dünyanın en büyük büyüyen ikinci ekonomisi oldu. G 20 ülkeleri arasında birinci oldu”. Dedi.

AK PARTİ KADROLARI MİLLETİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Muhalefetin 2017 yılı büyüme rakamlarına karşı takındığı tavrı eleştiren Bakan Tüfenkci, her şeye rağmen AK PARTİ olarak hizmetlere devam devam edileceğini söyledi ve şöyle konuştu. “Dolayısıyla bazıları diyorlar ya bu hormonludur. Büyüme şuradan dokundu. Diye milletin zihnini bulandırmaya çalışanlar. Bu başarı hikâyesini küçümsemeye çalışanlar Bu muhalefet geçtiğimiz günlerden 20 Milyar dolara mal olacak nükleer santralin temelini attı bu ülke. İşte büyüme olmasaydı biz yıllardır Türkiye’nin 1955 lerden bu güne oluştuğu o hayalleri gerçekleştirebilir miydik? Onlar konuşabilir. Ama bizler bu kadrolar AK Parti kadroları milletin hayallerini gerçekleştiriyor. Onlar konuşmaya devam etsin biz yolumuza bakacağız biz işimize bakacağız. Biz millete hizmet etmeye devam edeceğiz.”

2017 YILINDA 1.6 MİLYON VATANDAŞIMIZA İSDİHDAM SAĞLADIK

2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendiren Bakan Tüfenkci, sanayiden, tarıma kadar birçok yönüyle büyümenin hissedildiğine dikkat çekerek 1.6 milyon insan iş imkanı sunduklarını dile getirdi. Bakan Tüfenkci “O büyümenin içerisinde sanayi yatırımları var. O büyümenin içerisinde tarım sektöründen gelen büyümeler var. O büyümenin içerisinde istihdam var. Biz 2017 yılında 1.6 milyona yakın insana yeni iş bulmuşuz, aş bulmuşuz. Büyüme rakamlarını küçümseyenler bu istihdam rakamlarına bir dönüp baksınlar”. Dedi.

MUHALEFET İŞ ÜRETEMEYİNCE LAF ÜRETMEYE ÇALIŞIYOR

"Muhalefet iş üretemeyince laf üretmeye çalışıyor o lafı da üretirken Kılıçdaroğlu ağzına, gözüne bulaştırıyor. Çıkmış meydanlara, grup toplantısında 'siz sanatçı mısınız, siz şu musunuz, bu musunuz' diyerek milletiyle, devletiyle barışık olan sanatçılara laf söylemeye kalkışıyor. O sanatçılar ne için sınır karakoluna gidip askere moral vermiş. Ne için başkomutanız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile o sınırlara gitmiş. Ötekileştirmeyle suçluyor o sanatçıları. Esas ötekileştiren, ayrımcı politikaları dillendiren, ayrımcılarla, bölücülerle bir arada politika üretmeye çalışan Kılıçdaroğlu'nun ta kendisi. O sanatçılar Cumhurbaşkanı, başkomutanla Afrin operasyonuna destek vermek için sınıra giderken kendinin genel başkan yardımcısı bölücülerle konuşmak üzere cezaevine gidiyor. Birileri destek için milletin, ordunun yanında duruyor, birilerinin de kimin yanında durduğunu milletimizin takdirine sunuyorum."

- "2023'TE DE BİZ BİR DESTAN YAZACAĞIZ"

Zeytin Dalı Harekatına ilişkin değerlendirmede bulunan Tüfenkci, şöyle devam etti:
"Hiç kimsenin şüphesi olmasın Afrin operasyonu siyasetin başarısıdır. Kim ne derse desin onun içinde olan birisi olarak söylüyorum istisnanız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıdır. Onun liderliğinde onun başkomutanlığında ordu vaziyet alarak sınırlarımızda terör koridoru oluşturmadı, bundan sonra da oluşturmayacak. Kim ne operasyon yaparsa yapsın kimin adına kimin maşası olarak o operasyona katkı verirse versin karşısında Türk milletini, Cumhurbaşkanımızı bulur. Dolayısıyla milletimizle bütünleşen bir komutan, milletimizle bütünleşen bir Cumhurbaşkanı, milletiyle bütünleşen ak kadrolarla inşallah 2023'te de biz bir destan yazacağız. Biz Afrin'e toprak için gitmedik. Biz Afrin'e birilerinin toprağı verimlidir diye gitmedik. Biz Afrin'e terörü bitirmek, ülkemizin sınırlarını koruma adına gittik. Ey Kılıçdaroğlu bu ülkenin sınırları bu ülkenin namusu değil mi? O sanatçılar sınıra gitmişse senin namus anlaşısın nedir, onu bize açıklayabilir misin? Kalkmış birde sanatçılara Cumhurbaşkanımıza, başkomutanımıza laf ediyor. Niye kamuflaj giymiş diye. Haberi yok herhalde anayasadaki yazılanlardan. Bu ülkenin başkomutanının kim olduğundan haberi yok ya da var da zoruna gidiyor. Zorunuza da gitse çatlasanız da patlasanız da bu millet 2019'da da Cumhurbaşkanımızı başkan yapacak, Cumhurbaşkanı yapacak. Bunu da ak kadrolar yapacak."

Tüfenkci, Cumhur ittifakına ilişkin, "Cumhur ittifakına laf, söz edenler, küçümseyenler buna kirli ittifak diyenler bugün ittifak arayışlarıyla nerelerde kimlerle görüştüğünü biz çok iyi biliyoruz. Esas kirli ittifakları, çamur ittifaklarını kimlerin yaptığını bu millet çok çok iyi biliyor. Göreceksiniz nasıl 2015 seçimlerinde 'o ittifakları yaptık, biz salladık' dedilerse sonra millet nasıl salladıysa 2019'da sizler onları öyle sallayacaksınız. Dut döker gibi dökeceksiniz sandıklarda inşallah." diye konuştu.

Tüfenki, 2019 seçimlerinin lokomotifinin kadınlar ve gençler olacağını belirterek, asla fitneye yer vermeyeceklerini, şahsi çıkarlarını davalarının önüne koymayacaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir