AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ankara'da Toplum Yararına Projeler

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Ankara'da Toplum Yararına Projeler
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sona eren TYP için Ankara'da görüşmelerini sürdürüyor ve umut ışığı yaratıyor.

Malatya’da bir süre önce sona eren Toplum Yararına Projeler (TYP) için AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Ankara nezdinde görüşmelerini sürdürdü.

Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TYP’lere umut ışığını yaktı. TYP’liler için ‘optimize’ (en uygun hale getirmek) bir bakış açısı ricasında bulunan Ölmeztorak’ın açıklamasının tamamı şöyle:“6 Şubat asrın felaketini yaşayan Malatya’mızda, Emniyet Müdürlüğümüzle tüm detaylarını takip ettiğimiz emniyet mensuplarının görevlendirilmesi sayısı ve süreç içerisindeki durumlarını istişare ettik, hizmet binalarının yapım hızlarının yanı sıra AFAD ölçeğinde yapılan işler ve devam sürecinde; koordine programlarına eklenmesini talep ettiğimiz bazı finans konularını detaylı bir şekilde görüştük. Malatya'mıza bu açıdan da çok güzel dönüşlerimiz olacak inşallah… Özellikle, hak sahipliği süreci ardından koordine devam eden tüm çalışmaları ve ekonomimizin dinamizmini kazanması açısından önemli olan kırsal ve kentsel üstyapı/altyapı rehabilite hizmetleri ve yanı sıra afet konumlanması açısından hak sahipliği, TYP ve her noktada İçişleri Bakanlığımızdan optimize bir bakış açısı rica ettik. Bu konulardaki olumlu dönüşleri de sahamızda görmeye devam edeceğiz inşallah…İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya Malatya'mıza olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir