Mehmet Zafer

Mehmet Zafer

Üç Aylar ve Regaip Kandili

İçimizde birikmiş özlemlerimiz,kavuşmak istediğimiz emellerimiz ve yüreğimizin bir köşesine kurulmuş kırgınlıklarımız vardır.

An bekleriz özlemleri gidermek için, vuslata ermek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, bağrımıza basmak için. Ayrı geçen anların hasretini maziye gömüp, önümüzde bekleyen hayatı birlikte yürümek için..

Yıllardır ulaşmak için çırpındığımız emllerimize ulaşmak isteriz, bunun için çalışır, mücadele eder, çareler ararız, abdest alıp secdeye vardığımızda bütün umutsuzlukları başımızın üzerinden silkeler atarız alnımızın değdiği yere. Alnımıza yapışan umutla kaldırırız başımızı secdeden. Gözyaşları yanaklarımızdan akarken duaya açılan ellerimizin istediklerimizin fazlasıyla dolduğunu amin diyen titrek dudaklarımızla tasdik eder, şükürle kavuştururuz yere değen alnımızla duaya açılan ellerimizi.

Sıcak,sımsıcak bir merhabayla sararız yüreğimizin kuytusuna kurulan kırgınlıklarımızı, samimiyetle kucaklarız kırık kalpleri,sarılan kollar bütün yaraları tedavi edip,aradaki buzları eritir bu günlerde.

Bütün dileklerimizin, bizleri ve bizlere verilen her şeyin tek Yaratıcısı yüce Mevlamız tarafından kabul edilmesi temennisiyle mübarek üç aylara bizleri ulaştıran, kavuşturan Allah'a Hamdediyor ve mübarek Kandilinizi tebrik ediyorum.

Mehmet Zafer

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Zafer Arşivi