Öğrenciler Disiplinli Çalışmanın Önemini Vurguladı: Tabletlerle Ödüllendirildiler

Öğrenciler Disiplinli Çalışmanın Önemini Vurguladı: Tabletlerle Ödüllendirildiler
Programda, öğrenciler başarının disiplinli çalışmadan geçtiğini vurguladılar ve gelecekteki adaylara asla pes etmemelerini önerdiler. Sonrasında öğrencilere tabletler verildi.

Programa; İl Eğitim Müdürü Behçet Bakır, okul yöneticileri, başarılı öğrenciler ve aileleri katıldı.

Başarılı öğrencileri, ailelerini ve öğretmenleri tebrik eden Vali Yazıcı, “ Malatya’nın yaşadığı bu zor günler içerisinde böyle üstün bir başarıya imza atan 16 öğrencimiz, hem ilimizi hem de bizleri gururlandırdılar. Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizin kıymetli anne ve babaları da yavrularımızın yaşadıkları strese ve heyecana ortak oldular. Bu süreçte öğrencilerimize destek olan aileleri de tebrik ediyorum. Bugün bu başarıya imza atan öğrencilerimiz, bundan sonraki eğitim hayatlarında da bu başarının sorumluluğunu omuzlarında hissedecektir. Bundan sonraki hayatınızda başarılarınızın devamını getirdiğinizde hayallerinizin gerçekleşeceğini göreceksiniz. Bir kez daha tebrik ediyor bundan sonraki yaşamınızın sağlıklı ve gönlünüzden geçenleri başardığınız bir yaşamınız olsun diliyorum afiyet olsun. Başarıya giden bu meşakkatli yolda, kendilerine inanarak üstün bir başarının altına imza atan öğrencilerimizi bir kez daha tüm kalbimle Malatya adına tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

ersin1.jpg

Öğrenciler, başarı için disiplinli ve sistemli çalışmanın önemini vurgulayarak, gelecekte sınavlara girecek öğrencilere asla pes etmemeleri gerektiğini belirttiler.

Program, öğrencilere tabletler ve çeşitli ödüllerin verilmesiyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir