Battalgazi Belediyesi, Adayların Meslek Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Destek Veriyor

Battalgazi Belediyesi, Adayların Meslek Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Destek Veriyor
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, adayların istedikleri mesleği yapabilmeleri için ellerinden gelen desteği sağlamaya kararlı olduklarını belirtti.

Battalgazi Belediyesi, Kamu Personel Seçme Sınavı'na hazırlanan bireylere yardımcı olmak amacıyla 1-6 Temmuz tarihleri arasında bedava olarak yeniden hazırlık programı düzenleyecek.

Battalgazi Belediyesi, Malatya'da KPSS'ye hazırlanan adaylara destek olmak amacıyla genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri konularında ara hazırlık kampı düzenleyecektir. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu tekrar kampı, 1-6 Temmuz tarihleri arasında Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılacaktır. KPSS sınavına yönelik eksikliklerini gidermek ve bilgi becerilerini geliştirmek isteyen adaylar için bir fırsat sunacak olan bu programda, uzman eğitmenler eşliğinde ders çalışma teknikleri, konu anlatımları ve bireysel destek imkanları sağlanacaktır. Ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyindeki KPSS adayları, tekrar derslerine katılmak ve detaylı bilgi almak için 0507 923 0606 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Adayların özlem duydukları mesleği gerçekleştirebilmeleri için yardımcı olmak istediğini dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Biz ilçemizde hayatın her alanında hizmetler yapıyoruz. Gençlerimizi sınav süreçlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadık. KPSS öncesinde de adayların varsa eksiklikleri giderebilmesi ve sınavda başarılı olabilmesi için tekrar dersleri planladık. Tekrar derslerinin adaylara ciddi manada destek olacağını düşünüyorum. Adaylarımız tekrar kampıyla hem eksikliklerini giderebilecekler hem de sınav stresinin önüne geçecek bazı önemli konular hakkında bilgiler alacaklar. Alanında uzman eğitmenler sınav stratejileri, test teknikleri ve konu anlatımları gibi birçok faydalı bilgiyi sunacaklar. Bizlere paydaş olan kurs merkezlerimize de teşekkürlerimi sunuyor, tüm adayları bu tekrar kampımıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir