Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Şenliği: Eğlence ve Öğrenme Dolu Anlar

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Şenliği: Eğlence ve Öğrenme Dolu Anlar
Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Berkant Pektaş, çocukların yaşamlarına olumlu etkiler sağlayan sosyal ve kültürel etkinliklerin önemini vurguladı.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kiltepe Mahallesi'nde bulunan Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Çocuk Şenliği, renkli ve keyifli bir gün olarak geçti.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, çocukların büyük ilgisini çekti. Özel olarak hazırlanan alanda gerçekleştirilen halk oyunları, yüz boyama etkinliği, uçurtma uçurma, resim yapma ve çuval yarışması gibi aktivitelere katılan çocuklar, eğlenceli bir gün geçirdiler.

Eğitici ve öğretici etkinliklerle bir araya gelen çocuklar, sosyal becerilerini geliştirme ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buldular. Bu keyifli etkinlikler sırasında çocukların neşeli ve mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Ayrıca düzenlenen yarışmalarda ise büyük bir heyecan yaşandı. Dereceye girmek için ellerinden geleni yapan çocukların mücadelesi, aileler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Farklı yaş gruplarından birçok çocuğun katılımıyla renkli ve hareketli geçen etkinliklerin sonunda çeşitli ikramlar sunuldu. Yarışmalarda dereceye giren çocuklara ise ödüller verildi. Keyifli zaman geçirip eğlenen çocuklar, düzenlenen etkinlikler için Yeşilyurt Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Berkant Pektaş, sosyal ve kültürel etkinliklerin çocukların hayatlarına olumlu ve anlamlı katkılarda bulunduğunu belirterek, “2023-2024 Yılı Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesinden dolayı Kiltepe mahallemizde hizmet veren Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezimizin önünde çocuklarımıza yönelik etkinlikler düzenledik. İlçemizdeki tüm çocuklarımızın mutlu ve güzel bir hayat yaşamaları için bu yöndeki faaliyetlere büyük önem veren Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’in talimatının ardından Kiltepe mahallemizde çok güzel, neşeli ve keyif dolu bir etkinlik düzenledik. Miniklerimiz doyasıya eğlenip, güzel anlar yaşadılar. Çocuklarımızın hepsi bizim için değerli ve özeldir. Çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve güzel bir şekilde hayata bakmaları, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri için bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Bütün öğrencilerimize iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir