Resmi Gazetede Eğitim Desteği Duyurusu

Resmi Gazetede Eğitim Desteği Duyurusu
Resmi Gazete’de Malatya’da özel okullarda öğrenim gören öğrencilere eğitim desteği verilmesiyle alakalı tebliğ yayımlandı.

Resmi Gazete’de 2023-2024 eğitim ve öğretim senesinde deprem bölgesinde olan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ayrıca Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda okuyan öğrencilere eğitim ve öğretim desteği verilmesiyle alakalı tebliğ yayımlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan bölgede özel okullarda okuyan öğrenciler için tebliğ yayımlandı. Bölgede öğrenim gören bu öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği geldi. Millî Eğitim Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde yayımlanan tebliğ, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki özel okullarda okuyan öğrencileri içeriyor.

40 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM DESTEĞİ

Okul öncesi eğitim kurumlarında 12 bin 800 lira, ilkokul için 15 bin 400, ortaokul ve ortaöğretim için 18 bin lira destek sağlanacak. Yapılacak destek ödemelerinden toplam 40 bin öğrenci yararlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir