Malatya'da Deprem Sonrası İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya'da Deprem Sonrası İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor
Başkan Er, Malatya'da depremin ardından yapılan iyileştirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Tecde, Kuyuönü, eski Belediye Binası'nın bulunduğu yer ile Hastane Caddesi'nde konteynerlerde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Başkan Er'e Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, İmar Dairesi Başkanı Seyithan Tekin ve ilgili şube müdürleri eşlik etti.

İş yerlerini ziyaret ederken, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Er, esnafla ve vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini ve taleplerini dinledi. Başkan Er, sorunların çözümü için gereken adımların atılacağını ve her zaman esnafın yanında olduğunu vurguladı. Esnaf ve vatandaşlar, taleplerini doğrudan iletebilme fırsatı buldukları için Başkan Er'e ziyaretleri için teşekkür etti.

Malatya'daki deprem sonrası iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Başkan Er, “Malatya’mızın bir an evvel ayağa kalkması için ilgili bakanlıklar, kurum ve kuruluşlarla istişare halindeyiz. Bizim amacımız vatandaşlarımızın bir an evvel kalıcı konutlarına ve kalıcı iş yerlerine kavuşmasıdır. Çünkü biz biliyoruz ki esnafımız ayağa kalktığı zaman şehrimizde ayağa kalkar. O nedenle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca kentimizde yürütülen çalışmaları yakinen takip ediyoruz” diyerek konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir