Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yaz Spor Okullarıyla Gençleri Sağlıklı Yaşama Davet Ediyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yaz Spor Okullarıyla Gençleri Sağlıklı Yaşama Davet Ediyor
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yaz Spor Okullarına gençleri ve çocukları davet ediyor, sağlıklı yaşam için destek sözü veriyor.

Yeşilyurt Belediyesi, bölgede gençlerin ve sporun gelişimi için öncü bir rol üstleniyor. Her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulları, 6 ila 14 yaş arası çocukların kişisel ve fiziksel gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Bu yılın kayıt dönemi 3 Haziran'da başlayacak. 12 farklı branşta eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulları, 24 Haziran'da başlayacak ve 31 Ağustos'ta sona erecek.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Yaz Spor Okulu'nda futbol, basketbol, taekwondo, kickboks, jimnastik, voleybol, curling, wushu kungfu, kort tenisi, badminton, boks ve yüzme gibi farklı branşlarda temel eğitimler sunulacak. 06-14 yaş arası çocuklar ve gençler, Yaz Spor Okullarından faydalanabilirler. Kayıt başvuruları, 3 Haziran'dan itibaren Yeşilyurt Belediyesi C Blok Hizmet Binası'nda ve Yakınca Mahallesi'nde bulunan Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi'nde bulunan kayıt noktalarında gerçekleştirilebilir.

Ücret 150 Tl!

Yeşilyurt Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde 24 Haziran ile 31 Ağustos tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan antrenmanlarla birlikte çocuklara doğa yürüyüşleri, kütüphane ve müze gezileri gibi etkinlikler sunulacak. Yaz Spor Okulları, sportif eğitimlerin yanı sıra çeşitli sosyal etkinliklerle dolu bir program sunuyor. Bu yılın kurs ücreti 150 TL olarak belirlenirken, yüzme ve kort tenisi kursları için ücret 200 TL olarak belirlendi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artırmak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarına gençleri ve çocukları davet etti.

Gençlerin sağlıklı ve dinamik bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak için ellerinden gelen her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Geçit, ''Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmeleri ve geleceğe daha sağlıklı adım atabilmeleri için bu yılda yaz spor okulumuzu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete sunacağımız Yaz Spor Okullarında bu yıl 12 farklı branşta çocuklarımıza ve gençlerimize temel spor eğitimleri vereceğiz. Antrenmanların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın güzel ve faydalı bir yaz tatili geçirmelerini sağlayacağız. Okulumuza katılmak isteyen çocuklarımız velileriyle birlikte 3 Haziran’dan itibaren oluşturduğumuz kayıt noktalarına müracaatlarını yapabilirler. 24 Haziran ile 31 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek olan kurslarımızda yeni genç yeteneklerimizi keşfederek, ülke sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Kayıt yaptıran çocuklarımıza özel poşetlerde hazırlanmış şapka, şort ve tişörtlerini kayıt sırasında hediye edeceğiz. Okulumuzun açılmasına desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir