Malatya Milletvekili, Bakan Bayraktar'ı Enerji Problemleri İçin Ziyaret Etti

Malatya Milletvekili, Bakan Bayraktar'ı Enerji Problemleri İçin Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek Malatya'daki enerji sorunlarını görüştü.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ölmeztoprak, Bakan Bayraktar ile gerçekleştirdiği toplantıda, Malatya’da geçici yerleşim alanlarında bulunan konteynerlerde ve mahallelerde enerji ile ilgili yaşanan problemleri dile getirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Kurban Bayramı sonrasında Malatya’da acil müdahale toplantısı ve planı yapma sözü verdi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gazi Meclisimizde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı Ziyaret ettik. Malatya’mızın gerek geçici yerleşim merkezleri yani konteynerlerimizde gerekse mahallelerimizdeki konutlarımızda yaşanan enerji ile ilgili durumları ve tek tek lokasyon halinde paylaştığımız doğal gaz ile ilgili vaziyetleri istişare edip, önümüzdeki bayramın hemen ertesinde Malatya’mızın acil eylem toplantısı ve projesi sözünü aldık” şeklinde açıklamada bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak, “İnşallah en kısa sürede enerji ve gaz ile ilgili gelen talepleri en olumlu şekilde sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Bakanımıza Malatya'mız özelinde yapılan tüm bu çalışmalarda verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir