Yeşilyurt'ta Kentsel Dönüşüm: Güvenli ve Modern Yaşam Alanları İçin İlerleme

Yeşilyurt'ta Kentsel Dönüşüm: Güvenli ve Modern Yaşam Alanları İçin İlerleme
Başkan Geçit, Turgut Özal Mahallesinde deprem yönetmeliğine uygun, kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı sunarak hak sahiplerini yeni evlerine taşımayı planlıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi' çerçevesinde inşa edilen konutlardan kaba inşaatı tamamlanan iki bloğu Eylül ayında hak sahiplerine teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yeşilyurt'un öncelikli hedeflerini deprem sonrası yaraları sarmak olarak belirleyen ve depremzede vatandaşların kalıcı konutlarına yerleşmesini birincil öncelik olarak kabul eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Turgut Özal Mahallesi'nde hızla ilerleyen kentsel dönüşüm projesini yakından izliyor. 15 dönümlük alan üzerinde toplam 168 daire, 10 dükkan ve sosyal yaşam alanlarının yer alacağı kentsel dönüşüm konutlarını sık sık ziyaret eden Başkan Geçit, mahalle sakinleriyle bir kez daha bir araya gelerek inşaatların güncel durumu ve teslim tarihleri hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kentsel dönüşüm konutlarının inşaat çalışmalarının planlı bir şekilde sürdüğünü vurgulayan Başkan Geçit, kaba inşaatı bitmiş olan iki bloğun Eylül ayında hak sahiplerine teslim edileceği müjdesini paylaştı.

Turgut Özal Mahallesine deprem yönetmeliğine uygun, yüksek kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı oluşturarak hak sahiplerini yeni evlerine taşıyacaklarını vurgulayan Başkan Geçit, “Turgut Özal Mahallemizde riskli alan olarak ilan edilen bölgede belediyemizin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm konutlarımızın olduğu inşaat alanındaki çalışmalar planlandığı gibi ilerliyor. Söz verdiğimiz gibi şu anda kaba inşaatı tamamlanıp iç bölümlerde çalışmaları yapılan iki bloğumuzu Eylül Ayında, diğer iki bloğu da 2025 yılının Haziran Ayında hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Bizler asla vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir