Doğanşehir Belediyesi Personeline Eğitim Verdi

Doğanşehir Belediyesi Personeline Eğitim Verdi
Doğanşehir Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. Başkan Durali Zelyurt, "İş kazalarını önleme sorumluluğu hepimize aittir" dedi.

Doğanşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Vahap Çelik, belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim düzenledi. Eğitim, Doğanşehir Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşti ve iş güvenliği kuralları, meslek hastalıkları önleme, iş kazalarının engellenmesi, acil durumlarla başa çıkma ve etkili çalışma yöntemleri konularını içerdi. Sinevizyon eşliğinde sunulan eğitimde örneklerle bilgiler paylaşıldı.

"EĞİTİMİMİZ DEVAM EDİYOR, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ"

İş sağlığı ve güvenliği konusundaki önceliklerini vurgulayan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, belediye çalışanlarının bu konuda bilinçlenmesi için düzenledikleri hizmet içi eğitim faaliyetlerini periyodik olarak sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Durali Zelyurt,

“İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için herkese önemli sorumluluklar düşüyor. Personelimizin işlerini yaparken tüm tedbirleri almalarını, yasal hak ve sorumluluklarını bilmelerini ve eğitimli olmalarını önemsiyoruz. Bu noktada personelimize yönelik hizmet içi eğitim faaliyetlerimizi periyodik olarak sürdürüyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir