Battalgazi'de Doğalgaz Yatırımları Hızlanıyor

Battalgazi'de Doğalgaz Yatırımları Hızlanıyor
Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, ilçenin her köşesine doğalgaz getirme kararlılığını vurgulayarak, AKSA Doğalgaz Müdürü ile projeler hakkında istişare etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

dogal.webp

Battalgazi’nin her alanının doğalgaza kavuşturulacağını belirten Taşkın,“İlçemizde gerçekleştirilen ve hayata geçirilecek doğalgaz yatırımları hakkında AKSA Doğalgaz Müdürümüzden bilgi aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, doğalgazın ilçemizin her köşesine kazandırılması konusunda kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizin altyapı ihtiyaçları, nüfus yoğunluğu, coğrafi yapısı ve çeşitli diğer faktörler göz önünde bulundurularak belirlenen projeler kapsamında, ilçemizin dört bir yanında doğalgaz şebekesi kurulması ve hizmete sunulması için gerekli adımları atacağız. Battalgazili hemşerilerimiz müsterih olsunlar; inşallah doğalgazsız mahalle bırakmayacağız.Battalgazi’mizin geleceğini her alanda yeniden inşa edeceğiz. Hem vatandaşlarımıza daha kaliteli bir yaşam sunmayı hem de çevremizi korumayı hedefliyoruz. Belediye olarak yatırımlarla ilgili hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak kurumlarımızla iş birliği yapmayı sürdürecek; en uygun ve verimli çözümleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir