Malatya'da Hırsızlık Olaylarına Çözüm Arayışı: Esnaflar Güvenlik İstiyor

Malatya'da Hırsızlık Olaylarına Çözüm Arayışı: Esnaflar Güvenlik İstiyor
Geçici iş merkezindeki hırsızlık olaylarına çözüm bulunması için güvenlik görevlisi atanmalı, esnafların güvenliği sağlanmalı.

Malatya'da depremzedeler için kurulan geçici iş merkezine sızan birey, bir telefon tamirci dükkanına girerek yaklaşık 180 bin TL değerinde eşya çaldı. Esnaflar daha önce de aynı merkezde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı önlem alınmasını talep etmişti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanındaki alanda kurulan Geçici Konteyner İş Merkezi'nde gece saatlerinde kimliği belirsiz bir şüpheli, girdiği cep telefonu dükkânından yaklaşık 180 bin TL değerinde ürün çalarak izlerini kaybettirdi. Gece yarısı gerçekleşen hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken hırsızın sakin hareketleri dikkat çekti. Yeni çıkan ve yüksek fiyatlı olan telefon modellerini çaldığı öğrenilen hırsızın yakalanması için polis ekiplerinin çalışması devam ederken işyeri sahibi İbrahim Bilal Er, sorunun çözülmesini talep etti.

Geçtiğimiz aylarda da aynı merkezde birçok dükkânın soyulduğunu hatırlatan Er, geçici konteyner iş yerlerine en azından bir güvenlik görevlisinin atanmasını talep ediyor. İş yerinde 180 bin TL değerinde telefon ve elektronik ürünün çalındığını belirten esnaf Er, bir çözüm bulunmasını istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir