Battalgazi Şefkatli Ellere Emanet

Battalgazi Şefkatli Ellere Emanet
Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki ekip, Battalgazi ilçesinde yaşayan aileleri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Hanımefendi Yazıcı'ya; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ'un eşi Ayşe Altuğ, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar'ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Sosyal Yardımlaşma İl Müdürü Bülent Hancı eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında Yazıcı, ailelerle bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Sosyal devlet olmanın önemine değinen Yazıcı

“Halka hizmeti esas biliyoruz. Sizlerin ihtiyaç ve taleplerinizin imkânlar doğrultusunda karşılanması, sorunlarınızın çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, onları dinlemek, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.

Devletin sağladığı destekten faydalanan aileler, Hanımefendi ve beraberindeki heyete teşekkür etmek amacıyla ziyaretlerini tamamladı. Memnuniyetlerini ifade eden aileler, fotoğraf çekiminin ardından ziyaretleri noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir