Ankara-Diyarbakır Turistik Treni: Manzara ve Lezzet Dolu Unutulmaz Bir Seyahat

Ankara-Diyarbakır Turistik Treni: Manzara ve Lezzet Dolu Unutulmaz Bir Seyahat
Ankara-Diyarbakır Turistik Treni, unutulmaz manzaralar ve lezzetlerle dolu bir seyahat vadederken, yolculara konforlu ve keyifli bir deneyim sunuyor.

Ankara-Diyarbakır Turistik Treni bugün sefere başladı.

Bu özel seferde, Malatya'da 3 saatlik bir mola verilecek. Diyarbakır-Ankara rotasında ise Yolçatı'da 4 saatlik, Kayseri'de ise 3 saatlik turistik molalarla, bu güzergah tarihi ve kültürel mirasları keşfetmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

tren.webp

Tren, rahat koltukları, yemek vagonu ve çeşitli olanaklarıyla keyifli bir yolculuk sunuyor. Yolcular, bu özel seyahatte Türkiye'nin görkemli manzaralarının tadını çıkarırken, aynı zamanda farklı bölgelerin lezzetlerini de tatma fırsatı bulacaklar.

tren2.webp

Ankara-Diyarbakır Turistik Treni, sıradan bir tren yolculuğundan çok daha fazlasını sunarak, Anadolu'nun zengin tarihini ve derin kültürünü keşfetmek için eşsiz bir fırsat sunuyor.

yolcu.webp

MALATYA’DA 3 SAATLİK MOLA VERECEK

Yol boyunca yapılan duraklarda, doğal, tarihi ve kültürel mirasları görebileceklerini belirten Uraloğlu, şunları söyledi: ''Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni başkentten 19 Nisan Cuma günü saat 15.55'te, Diyarbakır'dan ise 21 Nisan Pazar günü saat 12.00'de hareket edecek. Ankara-Diyarbakır seferinde tren, Malatya'da 3 saat, Diyarbakır-Ankara seferinde ise Yolçatı'da 4 saat, Kayseri'de 3 saat turizm amaçlı duracak. Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni ise Ankara'dan 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.55'te, Tatvan'dan ise 19 Nisan Cuma günü 06.35'te hareket edecek. Ankara-Tatvan seferinde Elazığ'da 4 saat, Tatvan-Ankara seferinde Palu'da 3 saat, Elazığ'da 4 saat ve Kayseri'de 3 saatlik turizm amaçlı duruş yapılacak. Trenlerimiz, hazirana kadar belirli günlerde karşılıklı hizmet verecek ve belirli merkezlerde duracak. Bu trenlerin bilet satışları ise bu hafta başladı.".

Uzun süredir beklenen Ankara-Diyarbakır Turistik Treni, sonunda sefere çıktı ve bugün Malatya'ya varıyor! Bu özel tren, yolcularına sadece bir taşıma aracı olmanın ötesinde, unutulmaz bir seyahat deneyimi sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir