3 kız kardeş, Asker Abilerinin Esaretini Twitter'da Türkiye Gündemine Taşıdı

3 kız kardeş, Asker Abilerinin Esaretini Twitter'da Türkiye Gündemine Taşıdı
Ramazan Bayramı yaklaşırken, Terör örgütü tarafından 3 yıl önce kaçırılan Astsubay Semih Özbey'in 3 kız kardeşi seslerini Twitter'da duyurdu ''Aileler artık bayram yapmak istiyor. Artık bekleyin kelimesini duymak istemiyor''

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’in oğlu Astsubay Semih Özbey, 17 Eylül 2015 tarihinde kanser hastası annesini ziyaret etmek için görev yaptığı Rize’den memleketi Malatya’ya gelirken Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunu kapatan PKK tarafından alıkonulan Özbey’den 3 yıldır video kayıtları dışında hiçbir haber alınamıyor. Baba Gürsel Özbey’in o gün bugündür kapısını çalmadığı siyasi lider, sivil toplum örgütü ve medya kuruluşu kalmadı.

Seslerini bir türlü duyuramayan Özbey Ailesi, 3 kız kardeş Şeyma, Şeyda ve Beyza Özbey kardeşlerin Twitter üzerinde başlattıkları #AskerineSahipÇık hashtagi ile Türkiye gündemine taşıdı. 3 kız kardeşin hedefi seslerini duyurmak ve bir an önce Kardeşi Semih Özbey’in geri dönmesini sağlamak.

“Şimdiye kadar babamız çalmadığı kapı bırakmadı. Video kayıtlarından başka hiçbir şekilde ulaşamadık. Biz 3 kız kardeş Twitter üzerinden sesimizi durmak istedik. İnşallah bu sesimize kulak veren olur. Tek dileğimiz sesimizi duyurmak ve 3 yıldır bizden uzak olan kardeşimiz Semih ve onun gibi rehin alınan askerlerimizin ailelerine kavuşmasıdır. Bize yardım edecek bir Allah kulu yok mu? insanlık ölmüş gerçekten. Bir siyasi yok mu? bize el uzatacak sesimizi duyuracak kardeşlerimizi bize kavuşturacak. Aileler artık bayram yapmak istiyor. Artık bekleyin kelimesini duymak istemiyor” cümleleriyle duygularını ve feryatlarını dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir