23 Nisan Saldırısı: Toplumda Şok ve İnfial

23 Nisan Saldırısı: Toplumda Şok ve İnfial
Bir çocuğa 23 Nisan'da yapılan saldırı ve şüphelinin serbest bırakılması toplumda büyük bir infiale sebep oldu.

Pütürge Yatılı Bölge Okulu bahçesinde 23 Nisan etkinlikleri sırasında bir bireyin 3. sınıf öğrencisi T.Ş'ye tekme attığı ihbarı üzerine polisler olay yerine yönlendirildi. Ailenin bildirimi üzerine ekipler, şüpheli M.H'yi gözaltına aldı.

Polis sorgusunda M.H., 23 Nisan etkinliklerini kaydetmek için dronunu yerde çalıştıran T.Ş'ye balonun drona çarpmasıyla sinirlenerek tekme attığını kabul etti. Olayda yaralanan T.Ş.'ye ilk yardım olay yerinde sağlandı.

Şüpheli M.H., ifadesinin ardından adli denetim koşuluyla serbest bırakıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlatmak üzere müfettiş atadı.

Okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen videoda, M.H'nin bir balonun drona çarpmasının ardından 3. sınıf öğrencisi T.Ş'ye tekme atması ve çocuğun yere düşmesi görülüyor. Bu videoda,Sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı ve vatandaşlar şüphelinin serbest bırakılmasına karşı çıktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir çocuğa saldırılması ve şüphelinin serbest bırakılması toplumda derin bir üzüntüye neden oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir