Kerem Eren Çelik: Milli Takıma Seçildi

Kerem Eren Çelik: Milli Takıma Seçildi
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kerem Eren Çelik'i badminton milli takımına seçilmesinden dolayı gururla tebrik etti ve başarısının şehrimizi onurlandıracağını belirtti.

Kerem Eren Çelik, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton kursuna katıldı. Çorum’da düzenlenen 9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü olarak Badminton Milli Takımı'na seçildi. Başkan Geçit, Kerem Eren Çelik’in milli takıma seçilmesinden büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Çorum'da 26-30 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen 9-11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'na katılan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü badminton takımından Kerem Eren Çelik, tek erkekler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarısıyla Badminton Milli Takımı'na seçilen Kerem Eren Çelik, 11-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan İstanbul Youth 2024&U9 Uluslararası Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen badminton kursunda eğitim alan Kerem Eren Çelik, deneyimli antrenörler eşliğinde gelişim sağladı. 9 yaşında Türkiye üçüncüsü olarak Badminton Milli Takımı'na seçilmesi, büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Badminton Milli Takımına seçilen Kerem Eren Çelik'i başarısından dolayı tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Çorum’da düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasına katılan kulübümüzün genç sporcularından Kerem Eren Çelik’i elde ettiği Türkiye üçüncülüğünden dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün bünyesinde açılan badminton kursuna katılarak burada aldığı eğitimlerin ardından ilk olarak Türkiye üçüncülüğü elde eden genç sporcumuzun Badminton Milli Takımına seçilmesi bizleri gururlandırmıştır. Belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşlarda sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını artırmak için her türlü desteği veriyoruz. Kerem Eren Çelik’te erken yaşlarda güzel bir başarının altına imza atarak o yaşlardaki çocuklarımıza örneklik teşkil etmiştir. Minik sporcumuzun İstanbul’da yapılacak olan uluslararası turnuvada ay yıldızlı forma altında ülkemizi başarıyla temsil edeceğine ve güzel bir dereceyle şehrimize döneceğine yürekten inanıyoruz. Kerem Eren Çelik’i, ailesini ve antrenörlerini tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir