Taha Gür'ün Yeni Malatyaspor Macerası: Sözleşme Fesih Kararı

Taha Gür'ün Yeni Malatyaspor Macerası: Sözleşme Fesih Kararı
Taha Gür, geçmişte Hekimoğlu ve Pazarspor'da forma giydikten sonra Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Ancak alacakları ödenmeyince sözleşmesini feshetti ve şimdi takım değiştirmeyi düşünüyor.

Yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Takımla 2025'e kadar sözleşmesi olan 28 yaşındaki sağ bek Taha Gür, maaş alacaklarının ödenmemesi üzerine kulüpten ayrıldı.

Geçen sezonu kiralık olarak Turgutluspor'da geçiren Taha Gür'ün sözleşmesi sona erdikten sonra Yeni Malatyaspor'a dönüşü beklenirken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Malatya ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Gür, alacaklarının ödenmemesi üzerine sözleşmesini feshetti.

Hekimoğlu formasını giydikten sonra Pazarspor’da oynayan Taha, 5 Temmuz 2021’de bedelsiz olarak Yeni Malatyaspor'a transfer olmuştu.

Yeni Malatyaspor'da 17 maçta görev yapan Taha Gür, takımın deprem nedeniyle 1. Lig'de yer alamaması üzerine geçen sezonu Turgutluspor'da kiralık olarak geçirmişti.

Transfer tahtasını açmak için görüşmelerini sürdüren ancak şu ana kadar durumu netleştiremeyen Yeni Malatyaspor'da kiralıktan dönen oyuncuların geleceği merak ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir