Yeşilyurt Belediye Başkanı: Her Yaşam Alanını Adil Bir Şekilde Geliştiriyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı: Her Yaşam Alanını Adil Bir Şekilde Geliştiriyoruz
Geçit, yaşam alanlarının geliştirilmesinde merkezi ve kırsal farkı gözetmeksizin adil bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı.

Yeşilyurt ilçesinin Samanköy Mahallesi'nde 6 Şubat depremlerinin etkileriyle zarar gören yollar, alt yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında onarıma alınıyor. Yol çalışmalarını denetleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Samanköy Mahallesi'ndeki yolların, yapılan çalışmalar sonucunda daha güvenli ve konforlu hale getirileceğini belirtti.

yol.webp

Merkezi ve kırsal bölgeler ayrımı yapmaksızın, her yaşam alanını geliştirmeye ve kalkındırmaya devam ettiklerini belirten Geçit, şunları dile getirdi: “İlçemizin dört bir tarafındaki yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz demeden saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Samanköy mahallemizde gerçekleşen alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan ve yıpranan yollarımızı baştan aşağıya yenileyerek bölgenin ulaşım kalitesini daha iyi bir seviyeye çıkartacaklar. Vatandaşlarımızın evlerine, bağ ve bahçeleriyle birlikte merkeze ulaşımlarını daha rahat ve güvenli hale getirmek için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Sahada büyük bir özveriyle ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarımızın yanı sıra çalışmalarımızın planlı ve koordineli yürütülmesi noktasında desteklerini eksik etmeyen mahalle muhtarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bu tür yatırımlarla gerçeğe dönüştürürken, mahallelerimizin güzellikleri daha çok ortaya çıkaracak ve değerine değer katacak yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Daha modern ve daha yaşanabilir bir Yeşilyurt için ekibimizle birlikte sürekli sahadayız” ifadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir