Yeni Malatyaspor'da Borç Azaltma ve Transfer Çalışmaları Hız Kazanıyor

Yeni Malatyaspor'da Borç Azaltma ve Transfer Çalışmaları Hız Kazanıyor
Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı, siyasi destekle borçları azaltmak ve transfer için çalışmaları hızlandırdı. Umutsuzluk yerine umut hakim.

Yönetim, siyasi destek vaatlerinin ardından Yeni Malatyaspor'da faaliyetlerini hızlandırdı. Sarı-siyahlılar, transferi kolaylaştırmak için bir süre önce başladıkları çabalarını olumlu bir sonuca ulaştırmak için görüşmeler yapmaktadır.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, süreçle ilgili

“Gevrek, “Borcun bir kısmını yönetim olarak biz vereceğiz. Siyasilerle yapmış olduğumuz son görüşmede ben net rakamları konuştum. Bizim vereceklerimizi de söyledim. Bakanla da konuştum ve durumu izah ettim. Bakanda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu önemliydi. Bakanın vermiş olduğu sözün takipçisi olacağız. Destek gelirse bu iş çözülür. Yaptığımız görüşmelerin ardından transferin önünü açmak için hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Bakanlığında destekleriyle bir yandan stat ve tesislerimizi hazır hale getirirken diğer yandan da transfer tahtasının önünü açmak için yol haritamızı çiziyoruz. Bu noktada herkesin üzerine sorumluluk düşüyor. Yönetim olarak Malatya ile birlikte Yeni Malatyaspor’umuzu da ayağa kaldırmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Yeni sezon için 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın borç yükünden kurtulması ve istikrarlı bir şekilde ilerlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gevrek, kulübün içinde bulunduğu durumu, net borcunu ve takımın ilerlemesi için gereken adımları aktardı. Destek sözlerinin ardından yönetim, çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni Malatyaspor'da son günlerde yaşanan gelişmeler camiayı umutlandırdı. Kulübün borcunun azaltılması ve takımın ilerlemesi için siyasi destek sözlerinin gelmesinin ardından yönetim, transfer tahtasının yeniden açılması için görüşmelere başladı. Yönetim öncelikle transferin önünde engel olan futbolcu alacaklarını ödemeyi planlıyor.

Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) bulunan 10 önemli dosyayı çözmek için harekete geçen yönetim, futbolcularla yaptığı ilk görüşmeden olumlu geri dönüşler aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir