Yeni Malatyaspor Yönetimi Borçları Ödüyor: Siyasi Desteği Bekliyor

Yeni Malatyaspor Yönetimi Borçları Ödüyor: Siyasi Desteği Bekliyor
Yeni Malatyaspor yönetimi, CAS davalarından kurtulmak için futbolcularla görüşüyor, borçların %30'unu ödedi, geri kalanı için siyasi desteği bekliyor.

Deprem nedeniyle bu sezon ligde mücadele edemeyen ancak gelecek sezon başladığında yoluna devam etmeyi planlayan Yeni Malatyaspor'da bekleyiş devam ediyor. Sarı-siyahlı kulüpte yönetim, siyasi çevrenin vaat ettiği desteğin yerine getirilmesini bekliyor ancak zaman giderek azalıyor.

Malatya ekibi, sağlanacak destekle kulübün borçlarını ortadan kaldırarak, transfer imkanlarını genişletmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda alacaklı olan oyuncularla temasa geçen yönetim, ön görüşmelerde olumlu sonuçlar elde etti. Sarı-siyahlı takım, mali konuları çözerek futbolcu alacaklarını ödeyip, kulübün karşısındaki engeli aşmayı amaçlıyor.

Yeni Malatyaspor yönetimi, CAS'taki dosyalardan kurtulmak için alacaklı futbolcularla ön görüşmelerde bulundu. Futbolculardan olumlu geri dönüşler alan yönetim, bu borçların ödenmesi için kaynak arayışını sürdürüyor. Borcun %30'unu ödemeye hazır olan yönetim, geri kalan %70 için ise siyasi çevreden beklenen 'destek sözünü' yerine getirmesini umuyor.

sari.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir