Türkiye - Portekiz Maçını Felix Zwayer Yönetecek

Türkiye - Portekiz Maçını Felix Zwayer Yönetecek
Türkiye Milli Takımı, EURO 2024'te Portekiz'e karşı Alman hakem Felix Zwayer yönetiminde mücadele edecek.

Tüm futbol tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği EURO 2024 devam ediyor. Ev sahibi Almanya, oynadığı iki maçı da kazanarak mükemmel bir başlangıç yaptı.

Türkiye Milli Takımı ise ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Ay-yıldızlılar, bir sonraki maçlarını cumartesi günü Portekiz ile oynayacaklar.

Türkiye'nin, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Portekiz ile karşılaşacağı maçın hakemi açıklandı. Türkiye - Portekiz maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

Zwayer'in yardımcılıklarını Alman hakemler Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İspanyol Jesus Gil Manzano olacak. Mücadelede VAR hakemi olarak da yine Almanya'dan Bastian Dankert görev yapacak.

22 Haziran Cumartesi günü Dortmund BVB Stadyumu'nda gerçekleştirilecek Türkiye - Portekiz maçı Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak.

Zwayer'in Euro 2024'teki İkinci Maçı

Bu arada Türkiye - Portekiz maçına atanmış olan Felix Zwayer, turnuvada B Grubu'nda oynanan ve İtalya'nın Arnavutluk'u 2-1 mağlup ettiği maçı yönetmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir