Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Transfer Yasağını Açma Çabalarını Sürdürüyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Transfer Yasağını Açma Çabalarını Sürdürüyor
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüyor; Gençlik ve Spor Bakanı ve TFF Başkanı ile yapılan görüşmeler olumlu geçti.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 24 Haziran itibariyle 'transfer yasağı' sayfasını güncelledi. Yeni güncellemeyle birlikte, daha önce üç dönem transfer yasağı cezası alan Yeni Malatyaspor da yer aldı.

Yeni Malatyaspor, önceki ceza dönemini tamamlamış olsa da, alacaklı futbolcuların dosyaları nedeniyle transfer yasağının devam ettiği bildirildi.

Yeni güncellemeyle birlikte, Yeni Malatyaspor'un dosya sayısının 31'den 26'ya düştüğü belirtildi.

Transfer yasağı devam eden Yeni Malatyaspor için tek çözüm, FIFA'da dosyaları bulunan futbolcularla anlaşarak alacaklarını ödemek. Sarı siyahlı takım, FIFA'daki 26 dosyayı kapatması halinde transfer yasağını da kaldırmış olacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer tahtasını açmak için girişimlerini sürdürüyor. Gevrek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle görüşmelerde bulunduğunu ve şu anda durumun olumlu olduğunu belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir