Siyasi Destek ve CAS Görüşmeleri

Siyasi Destek ve CAS Görüşmeleri
1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'da yönetim, siyasi arenadan önemli destek vaatleri alırken; CAS'ta bulunan dosyaların kapatılması ve takımın geleceği için yapılan görüşmeler hız kazandı.

Deprem nedeniyle lig mücadelesi veremeyen ve bu sezon ligden çekilen Yeni Malatyaspor'un geleceği belirsizliğini korurken, kulüp başkanı Adil Gevrek'in yaptığı görüşmeler umut verici sonuçlar doğurdu.

Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmelerden olumlu dönüşler aldı.

Görüşmelerde kulübün net borcunu paylaşan Gevrek, borcun kapanacağı miktarı ve uygulanacak planı anlattı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya ziyareti sonrasında yapılan görüşmelerin ardından Yeni Malatyaspor'a destek olacaklarını belirtti.

Sarı-kırmızılı yönetim, alınan taahhütlerin ardından faaliyetlerini yeniden hızlandırdı. Yönetim, ilk aşamada CAS'ta bulunan 10 önemli dosyayı sonlandırarak, kulübün borçlarını ödemeyi ve transfer imkanlarını açmayı planlıyor.

Süper Lig'deki parlak dönemlerinin ardından 1. Lig'e düşen ve borç yükü altında sıkışan Yeni Malatyaspor'a bir de transfer yasağı cezası verilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir