Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi Sarıcıoğlu Mahallesi’nde Hizmete Açıldı

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi Sarıcıoğlu Mahallesi’nde Hizmete Açıldı
Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi, 270 m2 kapalı alanda 4 doktor kapasiteli olup, 2 aile hekimiyle Sarıcıoğlu Mahallesi'ndeki 10.000 kişiye hizmet sunacaktır.

Battalgazi-Sarıcıoğlu Mahallesi'nde hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk tarafından yaptırılan “Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi”nin açılış törenine Vali Ersin Yazıcı katıldı.

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine; Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Talat Tabur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, kurum yöneticileri, hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk ve vatandaşlar iştirak etti.

Açılışta konuşma yapan Vali Ersin Yazıcı,

'' 32 yıllık mülki amir olarak sağlıkta güzel noktalara geldiğimizi müşahede edebiliyorum. Geçmiş yıllara oranla sağlıkta iyi bir seviyeye geldik. Bu sebeple sağlık çalışanlarımızın gayretle çalışmalarına devam etmelerini temenni ediyorum.

Malatya’ya, bu zorlu süreçte sağlık alanında katkıda bulunan Müzeyyen Ertürk’e teşekkür ediyorum. Zor zamanımızda bize uzatılan bir el vatandaşlarımız için büyük bir önem arz ediyor. Malatya olarak bu zor günleri hep beraber el ele atlatacağız. Birkaç yıl içerisinde çok daha iyi duruma geleceğiz. Bu memleket, bu millet, Müzeyyen Ertürk gibi hayırseverler olduğu müddetçe her zaman ayakta dimdik kalmaya devam edecektir. Böyle gönlü güzel insanların sayısını Rabbim artırsın. Biz şuna inanıyoruz, bu tür güzel işler yaptığınızda bereketiyle zaten size geri dönecektir.

Ben bir kez daha Müzeyyen Hanım’a İlimize Aile Sağlığı Merkezini kazandırdığı için ve onun nezdinde gönlü güzel insanlara teşekkür ediyorum. Allah yokluklarını göstermesin. Allah gönlü güzel hayırseverlerimizin sayılarını arttırsın." ifadelerini kullandı.

Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi, 4 doktorun hizmet sunabileceği 270 m2'lik kapalı alana sahiptir ve başlangıçta 2 aile hekimiyle hizmet vermeye başlayacak olup, Sarıcıoğlu Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 10.000 kişiye sağlık hizmeti sağlayacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir