Malatya'da Kışla Caddesi Esnafına 10 Gün Süre Verildi

Malatya'da Kışla Caddesi Esnafına 10 Gün Süre Verildi
Malatya'nın yeniden canlanması için çaba sarf ediyoruz; Kışla Caddesi'nde esnafa 10 gün süre tanındı, çalışmalar hızla ilerliyor.

Maraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da bir yanda yıkım, diğer yanda yeniden inşa çalışmaları sürüyor. Malatya’da yıkım açısından tartışmalı bölgelerden biri olan Kışla Caddesi’nde çalışmalar yakında başlıyor.

Esnafa 10 Gün Süre Tanındı!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’yı Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmek için çaba gösterdiklerini belirtti. Milletvekili Tüfenkci, Malatya’nın merkezindeki rezerv alana dahil edilen Kışla Caddesi hakkında şunları söyledi: “Özellikle Malatya'mızın ticari merkezlerinin çökmesiyle beraber esnaflarımızın faaliyet göstereceği alanları oluşturma noktasında gayret gösterdik. İlk etapta 5 binin üzerinde işyerinin yapılması adına inşaatlar başladı hızlı bir şekilde devam ediyor. Allah nasip ederse yılsonu itibariyle peyderpey dağıtılmasına da başlanılacak. Özellikle ihalesi yapılan valiliğin yan tarafı, saray mahallesi ve Kışla caddesinin bir kısmının yıkılarak hızlı bir şekilde yapılması noktasında da sona gelindi. İnşalllah Kışla caddesindeki esnaflarımıza da yer gösterildi ve kuraları çekildi. İnşallah onlar da 10 gün içerisinde taşınarak oradaki yıkım ve inşaatların da başlanması sağlanmış olacaktır" diyerek konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir