Malatya'da Bugün Her Şey Belli Olacak

Malatya'da Bugün Her Şey Belli Olacak
Malatya'da büyük heyecan! Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımı için düzenleyeceği kura çekimi bugün gerçekleşecek.

Canlı yayında gerçekleştirilecek olan çekilişte, başvuru sahiplerinin meslekleri, tercih ettikleri konumlar ve asıl ile yedek adaylar belirlenecek. Malatya ve çevresindeki adaylar için büyük bir önem taşıyan bu kura çekimi, istihdam olanakları arayan binlerce kişiyi heyecanlandırıyor.

Sağlık Bakanlığı, 8 bin personel alımı için kura çekimlerine devam ediyor. Canlı yayında gerçekleştirilen çekilişler, başvuru sahiplerinin meslekleri, tercih ettikleri konumlar ve ataması yapılacak asıl ile yedek adayları belirlemeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımı için gerçekleştirdiği kura çekiminin tamamlanmasının ardından, sonuçlar internet üzerinden T.C. kimlik numarası, baba adı ve doğum yılı ile sorgulanabilecek. Sağlık Bakanlığı, kura sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu ve başvuru sahiplerinin sonuçları öğrenmek için gereken bilgilerle sisteme giriş yapabileceklerini belirtti.

4 NİSANDA KURA ÇEKİMİ OLACAK İLLER

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımı için düzenleyeceği kura çekimi, 4 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Bu çekilişte Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce illeri bulunacak. Çekiliş, saat 10:30'da Kocaeli ile başlayacak ve il trafik kodlarına göre sıralanarak Düzce'de sona erecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir