Küresel Gazeteciler Konseyi ve Uzman Antropologdan Önemli Ziyaret

Küresel Gazeteciler Konseyi ve Uzman Antropologdan Önemli Ziyaret
Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya İl Temsilcisi Kemal Deniz ve Uzman Antropolog Hüseyin Şahin, Arguvan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kılıç'a başarılar diler.

Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya İl Temsilcisi Kemal Deniz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Arguvan Belediye Başkanı olarak seçilen Ersoy Eren'e görevinde başarılar diledi.

Deniz, Arguvan’ın hem türküleri hem de kültürüyle önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, küleri gerekse de kültürüyle önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, “Bu alanda yapılan çalışmalar Arguvan ve Malatya için oldukça önemli. Başkanımızın geçmişte yaptıkları çalışmaları yakından biliyoruz. Arguvan’a yapacağı hizmetlerde kendisine başarılar diliyoruz” diyerek konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Deniz ve Şahin'in ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Arguvan bizim sevdamız. Daha güzel, yaşanılabilir ve modern bir Arguvan için hemşerilerimizle, derneklerimizle ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Bu anlamda sizlerin bu ziyaretleri ve görüşleri bizim için oldukça değerli” şeklinde konuştu.

Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya İl Temsilcisi Kemal Deniz ve Uzman Antropolog Hüseyin Şahin, daha sonra Arguvan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kılıç'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir