FIFA Güncellemesi: Yeni Malatyaspor'un Transfer Tahtası Hala Kapalı

FIFA Güncellemesi: Yeni Malatyaspor'un Transfer Tahtası Hala Kapalı
FIFA, güncellediği 'transfer yasağı' sayfasında, üç dönem boyunca cezalandırılan Yeni Malatyaspor'un hala transfer tahtasının kapalı olduğunu duyurdu.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), bugün 'transfer yasağı' sayfasını güncelledi ve Yeni Malatyaspor da daha önce yasaklı kulüpler arasına eklendi.

FIFA tarafından üç dönem boyunca transfer yasağı cezası alan Yeni Malatyaspor, bu dönemin sona ermesine rağmen alacaklı futbolcuların dosyaları nedeniyle hala transferde kısıtlılık yaşıyor.

Önceden 31 dosyaya sahip olan Yeni Malatyaspor'un yeni güncellemeyle dosya sayısının 26'ya düştüğü belirtildi.

Almanya'da Önemli Görüşme

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, kulübün borçlarını çözerek transfer faaliyetlerine ivme kazandırmak amacıyla Almanya'da kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor 1. Lig ekibinde, transfer işlemlerini hızlandırmak için başlatılan çabalar devam ediyor. Kulübün borç yükünden kurtulma çabaları kapsamında ilerleme kaydedilirken, yakın zamanda birçok konunun netleşmesi bekleniyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer faaliyetlerini hızlandırmak ve yol açmak amacıyla EURO 2024 maçlarının oynandığı Almanya'ya seyahat etti. Gevrek, Almanya'da hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hem de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Gevrek, Bakan Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı görüşmede sürecin hızlandırılması gerekliliğine vurgu yaparak çalışmaların ve sağlanacak desteklerin hızlandırılmasını talep etti. Görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir