CHP Genel Başkanı Özgür Özel Malatya'da Asgari Ücret Tartışmalarını Gündeme Taşıdı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Malatya'da Asgari Ücret Tartışmalarını Gündeme Taşıdı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya ziyareti kapsamında Yazıhan Belediyesi'ni ziyaret etti ve halk toplantısında ekonomik kriz ve geçim sıkıntılarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Sayın Özel, Yazıhan ilçesinde halka hitap etti. Özel, " Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli’mdeki 'Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, temaslar yapmak üzere Malatya'ya geldi. Yazıhan Belediyesi'ni ziyaret eden Özel, daha sonra burada düzenlenen "Halk Buluşması"nda konuştu.

Ekonomik zorluklara ve geçim sıkıntılarına değinen Özel, şunları ifade etti: “Siyaset, sokağın sesini dinleme işidir. Sokakta artık ses yok, çığlık var. Ne diye çığlık atıyor insanlar? 'Geçinemiyoruz' diyorlar. Mademki geçinemiyorsunuz, mademki sonuç yok, o zaman asgari ücrete zam yapılması gereken günden bir gün önce Türkiye'nin en büyük emek kentinde, Kocaeli’nde, Gebze'de işçilerle, emeklilerle, çalışanlarıyla, bütün emekçileriyle, esnaflarla, çiftçilerle birlikte büyük 'Geçinemiyoruz Mitingi' yapacağız. Türkiye'de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı kuşa dönen, ürünü para etmeyen, geçinemeyen herkesi 30 Haziran günü Kocaeli'ndeki ‘Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet ediyorum." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir