Battalgazi Belediyesi Karı Hazır Karşıladı

Battalgazi Belediyesi Karı Hazır Karşıladı
Meteoroloji uyarısı sonrası harekete geçtik. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Kar yere düşmeden hazırlıklara başladık" açıklamasını yaptı.

Malatya'da kar yağışının ardından harekete geçen Battalgazi Belediyesi, kar ve buzla mücadele ekiplerini seferber etti. Başkan Osman Güder'in talimatlarıyla hazırlıklarını tamamlayan ekipler, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler ekipleri, yaşamın aksamaması için yoğun çaba harcıyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,

“Kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarımızı ilçe merkezi ve mahallelerimizde titizlikle yürütüyoruz. Ana arterlerden başlayarak, acil bölgelere öncelik vererek, ardından mahalle yollarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak görev yapıyor ve acil durumlar için hazır bir şekilde bekliyor. Kar yere düşmeden biz hazırlıklarımıza başlamıştık. Karla mücadele ekiplerimizi hazır beklettik ve sayılarını artırdık. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Fedakarlıkla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin her noktasında güvenli bir ulaşım sağlamak ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını en az etkilenecek şekilde sürdürebilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir