B. B. Erzurumspor : 1 - E. Yeni Malatyaspor : 3 (MAÇ SONU)

B. B. Erzurumspor : 1 - E. Yeni Malatyaspor : 3 (MAÇ SONU)
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Evsahibi takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ikinci yarıda attığı 3 golle mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında BB Erzurumspor sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan BB Erzurumspor henüz 3. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan vuruşunu yapan Emrah Başsan'a kaleci Fornalle gol izni vermezken, dönen topta Özer Hurmacı'nın şutunu savunma engelledi.

BB Erzurumspor 16. dakikada bir kez daha etkili geldi. Sol kanattan Özer'in ortasına dokunuşu yapan Taylan'ın şutunda Fornalle topu kornere tokatladı. Ardından kullanılan köşe vuruşunda seken topta şutunu gönderen Emrah Başsan'a bir kez daha kaleci Fornalle izin vermedi. 

Etkili oyununu sürdüren BB Erzurumspor 40. dakikada Taylan'ın pasıyla ceza sahasına giren Sunu'nun yerde kalmasıyla, hakem Özgür Yankaya'ya VAR'dan uyarı geldi. Pozisyonu izlemeye giden Özgür Yankaya beyaz noktayı gösterdi. 44. dakikada topun başına geçen Jasmin Scuk takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarı boyunca Evkur Yeni Malatyaspor'a net fırsat vermeyen BB Erzurumspor devre arasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik arayan Evkur Yeni Malatyaspor, 67. dakikada oyuna sonradan dahil olan Erkan Kaş'ın ortasına iyi yükselen, Donald'ın golüyle skoru eşitlemeyi başardı. Golden sonra da etkili olan Evkur Yeni Malatyaspor 78'de bu kez Issam Chabake'nin ortasına iyi yükselen Eren Tozlu'nun golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Evkur Yeni Malatyaspor 90+5'te gelişen hızlı atakta Eren Tozlu'nun golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda skoru korumayı başaran Evkur Yeni Malatyaspor, BB Erzurumspor deplasmanından 3 puanla döndü.

Bu sonuçla Evkur Yeni Malatysapor puanını 25'e yükseltirken, BB Erzurumspor ise 14 puanda kaldı.

Maçın İkinci yarısından Dakikalar

90' Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: BŞB Erzurumspor: 1 - Evkur Yeni Malatyaspor: 3

90' Rahman Buğra Çağıran, gol pasını veren isim.

90' GOOOLL!! Evkur Yeni Malatyaspor, Eren Tozlu ile ceza sahası dışında sağ çaprazdan bulduğu gol ile farkı ikiye çıkartıyor.

90' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Siphiwe Tshabalala ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

90' BŞB Erzurumspor takımından Emrah Başsan sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

90' BŞB Erzurumspor, Emrah Başsan ile köşe vuruşu kullanıyor.

90' BŞB Erzurumspor takımı Emrah Başsan ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Emrah Başsan tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

90' BŞB Erzurumspor takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Emrah Başsan.

90' Evkur Yeni Malatyaspor takımında Sulley Muniru, sarı kart görüyor.

90' Evkur Yeni Malatyaspor takımında Sulley Muniru faul yapıyor. Ceza sahasının dışında bir noktada faul yapılan oyuncu Egemen Korkmaz.

90' BŞB Erzurumspor takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Emrah Başsan geçiyor.

90' Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Siphiwe Tshabalala, Ahmed Ildiz tarafından faule maruz kalıyor.

89' Evkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Danijel Aleksic çıkıyor ve yerine Arturo Mina oyuna giriyor.

88’ Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Eren Tozlu

87’ Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Siphiwe Tshabalala ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

86’ Evkur Yeni Malatyaspor takımından Rahman Buğra Çağıran sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

85’ Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emrah Başsan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

85’ Emrah Başsan ile BŞB Erzurumspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

84’ BŞB Erzurumspor takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Auremir Dos Santos.

84’ Evkur Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mitchell Donald çıkıyor ve yerine Sulley Muniru oyuna giriyor.

84’ Evkur Yeni Malatyaspor takımında Mitchell Donald faul yapıyor. Taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Emrah Başsan.

82’ BŞB Erzurumspor takımı İbrahim Akdağ ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında İbrahim Akdağ tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

82’ İbrahim Akdağ ile BŞB Erzurumspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

81’ BŞB Erzurumspor takımında oyuncu değişikliği; Özer Hurmacı oyundan çıkarken Ridge Munsy oyuna giren isim.

78' Issam Chebake, gol pasını veren isim.

78' GOOOLL!! Eren Tozlu takımını öne geçiren golü atıyor.

78’ BŞB Erzurumspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ibrahim Sehic geçiyor.

77’ Murat Yıldırım ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada topa eliyle müdahale ediyor.

77’ Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Tozlu, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

76’ BŞB Erzurumspor, Lokman Gör ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.

76’ İbrahim Akdağ, Mitchell Donald tarafından faulle durdurulduğu için BŞB Erzurumspor orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.

76’ Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emrah Başsan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

75’ BŞB Erzurumspor, Lokman Gör ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

75’ Eren Tozlu - Lokman Gör mücadelesinde hakem, Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede BŞB Erzurumspor lehine faul kararı veriyor.

74’ Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Leo Schwechlen ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

73’ Evkur Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

73’ Danijel Aleksic ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

71’ Egemen Korkmaz altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

71’ BŞB Erzurumspor, Emrah Başsan ile köşe vuruşu kullanıyor.

71’  Ceza sahası içinde topla buluşan Lokman Gör, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Fabien Farnolle kurtarıyor.

70’  Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Emrah Başsan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

70’  BŞB Erzurumspor, Emrah Başsan ile köşe vuruşu kullanıyor.

70’  BŞB Erzurumspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Gilles Sunu çıkıyor ve yerine Lennart Thy oyuna giriyor.

67’  Erkan Kaş, gol pasını veren isim.

67’  GOOOLL!! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahası yayının hemen dışından Mitchell Donald ile aradığı golü buldu.

67’  Sol çaprazdan Rahman Buğra Çağıran ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

62’  Siphiwe Tshabalala rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

61’  Evkur Yeni Malatyaspor takımından Rahman Buğra Çağıran sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

60’  Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Erkan Kaş ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

60’  BŞB Erzurumspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Taylan Antalyalı çıkıyor ve yerine Siphiwe Tshabalala oyuna giriyor.

59’  Evkur Yeni Malatyaspor takımında oyuncu değişikliği; Michael Pereira oyundan çıkarken Erkan Kaş oyuna giren isim.

58’  Bu dakikada BŞB Erzurumspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Gilles Sunu

58’  Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gilles Sunu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57’  Evkur Yeni Malatyaspor takımından Michael Pereira sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

55’  Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Michael Pereira ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

53’  Sol çaprazdan Eren Tozlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

53’  İbrahim Akdağ, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

51’  Ceza sahası içinde topla buluşan Eren Tozlu, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

51’  Danijel Aleksic ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

51’  Evkur Yeni Malatyaspor takımından Rahman Buğra Çağıran sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

51’  Ahmed Ildiz ile Evkur Yeni Malatyaspor takımı köşe vuruşu kullanacak.

50’  Evkur Yeni Malatyaspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Murat Akça geçiyor.

50’  Hakem , Özer Hurmacı tarafından taç çizgisine yakın bir yerde topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

49’  BŞB Erzurumspor takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim İbrahim Akdağ.

49’  Evkur Yeni Malatyaspor takımında Mitchell Donald hakem Halil Meler tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

49’  Evkur Yeni Malatyaspor takımında Mitchell Donald faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Emrah Başsan.

46’  Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor adına Mitchell Donald kullanacak.

46’  Danijel Aleksic, İbrahim Akdağ tarafından faulle durduruluyor. Evkur Yeni Malatyaspor, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

46’  Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

SAAT: 13.30

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: beIN SPORTS HD1

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Auremir, Egemen, Lokman, Leo, İbrahim, Scuk, Emrah Başsan, Taylan, Özer, Sunu

YEDEKLER : Hakan Canbazoğlu, Hakan Arslan, Stephane Acka, Tolga Ünlü, Moussa Kone, Erhan Çelenk, Osman Şahin, Lennart Thy, Ridge Munsy, Siphiwe Tshabalala

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Murat Akça, Sadık, Buğra, Murat Yıldırım, Donald, Ahmed İldiz, Pereira, Eren, Aleksic

YEDEKLER : Abdulsamed Damlu, Sincere Seth, Arturo Mina, Mustafa Eskihellaç, Sulley Muniru, Berkan Durdu, İkbal İpek, Erkan Kaş

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir