Adıyaman Belediyesi Birimlerarası Futsal Turnuvası başladı

Adıyaman Belediyesi Birimlerarası Futsal Turnuvası başladı
Adıyaman Belediyesi tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.Son yıllarda kurumsal yapıya büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, çalışanlarının...

Adıyaman Belediyesi tarafından çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Futsal Turnuvası başladı.

Son yıllarda kurumsal yapıya büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, çalışanlarının motivasyonunun arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Personelin kaynaşması amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Adıyaman Belediyesi Birimler Arası Futsal Turnuvası, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu ve birim müdürlerinin katılımıyla Adıyaman Belediyesinin Karapınar’daki Spor Kompleksinde başladı. Başkan Kutlu’nun takımlara başarı ve centilmenlik dileğinde bulunmasından sonra başlangıç maçında karşı karşıya gelen Mali Hizmetler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü 2-2 berabere kaldı.

Günün diğer maçlarında ise saha amirliği, bilgi işlem müdürlüğünü, zabıta müdürlüğü de yapı kontrol müdürlüğünü 5-4’lük skorlarla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir