Okullarda Kişisel Gelişim Konferansı Verildi

Okullarda Kişisel Gelişim Konferansı Verildi
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan öğretmen ve öğrencilere kişisel gelişim konferansı verildi.

Yirmi yıl önce Samsat ilçesinde sınıf öğretmeni olarak görev yapan ve daha sonra emekli olarak sadece kişisel gelişim alanında uzmanlaşan Eğitimci- Yazar Ferit Delen tarafından Samsat ilçesindeki öğretmenler ve okullarda ayrı ayrı olacak şekilde bütün öğrencilere kişisel gelişim konferansları verdi.

Eğitimci-Yazar Ferit Delen konferanslarında, İnsan beyni ve potansiyeli, İnsan kendini nasıl tanımalı, kolay öğrenme teknikleri, hafıza nasıl güçlü hale gelir, öğrenilmiş çaresizlik, güçlü ve sağlıklı beyin ile güçlü ve sağlıklı nesil nasıl oluşur gibi konuları işleyerek katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Genelde yaşadığı bütün toplum ve yaşadığı ülkeye, özelde ise bir müddet ekmeğini yediği, havasını teneffüs ettiği Samsat ilçesine borçlu olduğunu belirten Delen, bu borcu ödemek içinde çok çalışarak edindiği bilgileri toplumun bütün bireyleri ile paylaştığını ifade etti.

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise yaptığı açıklamada, eğitimci yazar Ferit Delen'in bir hafta boyunca ilçedeki bütün öğretmenlere eğitim öğretim teknikleri ve kişisel gelişim psikolojisi hakkında sunum yaptığını ve bütün öğrencilere konferans verdiğini belirterek teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir