Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Takımın Geleceği İçin Umudu Arttırıyor

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Takımın Geleceği İçin Umudu Arttırıyor
Yeni Malatyaspor'un 1. Lig'deki kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın geleceği için yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla umutlu bir döneme girmiş durumda.

Yeni sezonda 1.Lig’de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’da transfer imkanlarının açılması için bir süredir yapılan görüşmelerde olumlu gelişmeler yaşanmaya başladı. Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın düzenlendiği Almanya’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile özel bir toplantı gerçekleştirdi.

Zamanın azalmasıyla birlikte çalışmaların hızlandırılması talebinde bulunan Adil Gevrek, Çekya maçını da Almanya'da stadyum tribününden izledi.

Gevrek'in Almanya'da Göztepe Spor Kulübü'nün eski başkanı Mehmet Sepil ile karşılaşması dikkat çekti. Hamburg'daki fotoğrafta Gevrek'in mutlu olduğu görülürken, görüşmelerin olumlu geçtiği ve çalışmaların hızlandırılacağı öğrenildi.

FIFA'da 26 dosyası bulunan Yeni Malatyaspor'da öncelikli hedef, gelecek destekle birlikte alacaklı olan futbolcularla görüşüp, transferin önündeki engeli kaldırmak.

Transfer tahtasını açmak için yoğun bir mesai harcayan yönetim, bir yandan mevcut oyuncularına gelen teklifleri değerlendirirken, transfer çalışmalarına odaklanacak. Bu süreçte kulübün uzun süre kaptanlığını yapmış ve teknik sorumluluk üstlenen Adem Büyük de çalışmalara katkı sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir